Saturday, October 25, 2008

Hooaeg saigi läbi, sedapuhku

Tartus oli täna hooaja lõpetamine ja kuigi tsiklite rivi ei olnud kuigi pikk, oli siiski uskumatult lahe taas rongkäigus sõitmist kogeda ja Tartu linna peal viimaseid ringe teha. Inimesed teeveeres levitasid ja kuna rongkäik lõppes Äksis, sai ikka mõnuga ka gaasi keeratud :) Õues on muidugi juba uskumatult külm ja päris lõbus oli vaadata kõiki neid tsikliste, kes vaatamata külmast kangunud nägudele siiski oma kaherattalisest rõõmu tundsid.
Peale rongkäiku viisin oma kullakese teadjamehe juurde talveunne ja sellega on minu esimene tsiklihooaeg auga lõpetatud. Spidokas näitab 44 900 miili, mis tähendab, et olen selle aastaga maha sõitnud 2200 miili ja see pole teps mitte kehv number algaja kohta ju :) Teadjamees lubas veel igati hea olla ja minu kullakese ilusasti talveks puhtaks pesta ning talvel teda hellalt hoida :) Kraaps ja kummardus!
Asun nüüd uut hooaega ootama ja loodetavasti tuleb kevad kiiresti-kiiresti. Järgmisel aastal kohtab mind aga kõigi eelduste kohaselt palju tihedamini hoopistükis pealinna ümbruses ringi sõitmas ja muidugi jõgevatreffil :)

1 comment:

triinka said...

hei, leidsin biker.ee-st su blogi aadressi. igavesti põnev on lugeda sookaaslase kogemusi motomaailmas. Uus hooaeg ammu alanud, kuhu jäävad blogi uued postitused?